Totaal (incl. btw): € 0,00

Fuji Instax Liplay Stone White Bundle

Fuji Instax Liplay Stone White Bundle | Foto-Groep
  • Fuji Instax Liplay Stone White Bundle | Foto-Groep
Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 249,60

Acties en service bij de Fuji Instax Liplay Stone White Bundle
Service : Camera of Lens inruilen ?



De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (mits voorradig en voor 16.00 uur besteld)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

FUJIFILM INSTAX MINI LiPlay Hybrid Instant Camera

 brengt hybride mogelijkheden naar de Mini-serie en is een gestroomlijnde camera die een echte mix van digitaal en film biedt. De MINI LiPlay neemt digitaal op, maar kan foto's op INSTAX MINI-film uitvoeren. Door digitaal op te nemen, kunt u bovendien alle gewenste afbeeldingen afdrukken, wanneer u maar wilt en zo vaak u maar wilt. Deze digitale opnameworkflow maakt ook Bluetooth-connectiviteit mogelijk voor smartphone-gebaseerde bediening van de camera, samen met de mogelijkheid om foto's vanaf uw telefoon af te drukken of filters en frames toe te passen op uw opnamen tijdens het afdrukken.


FUJIFILM INSTAX MINI LiPlay Hybrid Instant Camera brengt hybride mogelijkheden naar de Mini-serie en is een gestroomlijnde camera die een echte mix van digitaal en film biedt. De MINI LiPlay neemt digitaal op, maar kan foto's op INSTAX MINI-film uitvoeren. Door digitaal op te nemen, kunt u bovendien alle gewenste afbeeldingen afdrukken, wanneer u maar wilt en zo vaak u maar wilt. Deze digitale opnameworkflow maakt ook Bluetooth-connectiviteit mogelijk voor smartphone-gebaseerde bediening van de camera, samen met de mogelijkheid om foto's vanaf uw telefoon af te drukken of filters en frames toe te passen op uw opnamen tijdens het afdrukken. Ook uniek voor de MINI LiPlay is de speciale knop voor geluidsopname, waarmee u audio kunt opnemen en deze kunt "toevoegen" aan uw afdrukken door middel van een QR-code, die kan worden gescand om de geluiden te horen tijdens het bekijken. Naast de hybride capture-to-print-technologie, wordt deze camera ook gekenmerkt door zijn bijzonder compacte en stijlvolle ontwerp, samen met een vaste groothoeklens, ingebouwde flitser, geïntegreerde selfiespiegel en een LCD-scherm aan de achterkant voor beeldcompositie en afdrukinstellingen.

Camera-ontwerp
  • Hybride instant camera combineert handige digitale beeldopname met traditionele instant film output. Deze methode stelt u in staat om vrij te fotograferen en af ​​te drukken wanneer u maar wilt of een afbeelding zo vaak als u wilt opnieuw af te drukken.
  • Geschikt voor INSTAX MINI instantfilm om 2,4 x 1,8 inch afbeeldingen te produceren op een vel van 3,4 x 2,1 inch ter grootte van een creditcard.
  • Vaste 28mm-equivalente lens biedt een veelzijdig groothoekperspectief en het f/2-diafragma is zeer geschikt voor het werken in verschillende lichtomstandigheden. De lens heeft ook een minimale scherpstelafstand van 3,9" voor het werken met onderwerpen van dichtbij.
  • Het 2,7" 230.000 dots LCD-scherm aan de achterkant wordt gebruikt voor het maken van composities van beelden, het bekijken van foto's en het navigeren door het afdrukmenu.
  • Een kleine selfie-spiegel is ingebouwd in de voorkant van de lens, zodat u nauwkeurige selfies kunt maken.
  • Het compacte ontwerp is eenvoudig te hanteren en de camera heeft een grote ontspanknop aan de voorkant.
  • Ingebouwde flitser biedt extra verlichting bij het werken in omstandigheden met weinig licht. Dit licht wordt ook gebruikt om de aftelling van de zelfontspanner aan te geven.
  • Ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij wordt gebruikt om de camera van stroom te voorzien en ondersteunt het afdrukken van ongeveer 100 afbeeldingen per lading. Het kan via USB in ongeveer 2-3 uur worden opgeladen.
  • Het interne geheugen biedt ruimte aan ongeveer 45 foto's en u kunt de opslagcapaciteit uitbreiden met een microSD/SDHC-geheugenkaartsleuf.
  • Herdrukken zijn mogelijk vanuit het interne geheugen van de camera, de geheugenkaart of vanuit de beeldbibliotheek van een smartphone.
Bluetooth-connectiviteit
  • Dankzij Bluetooth-connectiviteit kan een smartphone worden gekoppeld aan de camera, zodat u op afstand opnamen kunt maken en draadloos foto's kunt afdrukken vanaf de smartphone.
  • Met de speciale smartphone-app kunt u afbeeldingen vooraf bekijken voordat u ze afdrukt. Ook kunt u kleurrijke kaders en filters toevoegen.
  • Met behulp van drie sneltoetsen kunt u frames toewijzen die u wilt afdrukken. Deze kunt u configureren via de smartphone-app.
  • De camera heeft een speciale knop voor geluidsopname en audio kan worden opgenomen in combinatie met elke belichting. Deze audio is gekoppeld aan een unieke QR-code op de afdruk en audioweergave is mogelijk door de QR-code te lezen met een smartphone.